Serialul Next Level CITESTE ACUMA!
3 participanți
Pagina 1 din 1
Serialul Next Level CITESTE ACUMA!
Am hotarat impreuna cu altii ca sa incepem si noi un serial pe youtube (sau alte site-uri) bazat pe Counter-Strike. Dupa cum ati observat avem deja cont pe facebook ca sa avem reclama pentru clan si acuma vrem sa extindem aceasta reclama si pe alte site-uri pentru filmulete. Ce cautam noi acuma sunt:
-actori (de preferabil sa fie 6 in total)
-cameramani (eu voi fi unul dintre ei dar mai am nevoie de cel putin inca unul)
-scenaristi ( de preferabil cei cu umor, sau care au talent la povestit si descris)
-regie/pareri (cine ar vrea sa fie de fata la filmari si sa includa cate ceva, orice parere va fi ascultata)
Cei care vor sa se inscrie la filmari va rog sa postati mai jos ce doriti sa fiti sau cum vreti sa ajutati. Multumesc!
P.S.: Am mai avea nevoie de cineva care sa poata face o melodie de intro si un designer pentru un logo/banner tot pentru intro.
-actori (de preferabil sa fie 6 in total)
-cameramani (eu voi fi unul dintre ei dar mai am nevoie de cel putin inca unul)
-scenaristi ( de preferabil cei cu umor, sau care au talent la povestit si descris)
-regie/pareri (cine ar vrea sa fie de fata la filmari si sa includa cate ceva, orice parere va fi ascultata)
Cei care vor sa se inscrie la filmari va rog sa postati mai jos ce doriti sa fiti sau cum vreti sa ajutati. Multumesc!
P.S.: Am mai avea nevoie de cineva care sa poata face o melodie de intro si un designer pentru un logo/banner tot pentru intro.
Hokedo- Mesaje : 33
Data de înscriere : 04/02/2011
Re: Serialul Next Level CITESTE ACUMA!
mike se va ocupa de accountul de youtube,iar eu cred ca ma bag la regie )
nu uitati ca va trebui sa folositi si vocile si master eu te-as baga actor
Toti cei interesati, va astept azi intre orele 14.00 si 17.00 (poate 19.00) pe skype ca sa discutam. Multumesc!
Am filmat in week-endul asta al 2-lea episod din seria " CS: de tot rasu' " si va fi postat miercuri pe youtube. Dar pana atunci, pentru curiosi, iata niste poze din filmuletz. Urmatoarea filmare pentru urmatorul episod va fi sambata viitoare. Daca veniti va rog sa fiti seriosi. (cei care au fost pana acuma stiu la ce ma refer)
Pentru primul episod din serie click aici.
Pozele din al 2-lea episod sunt aici:
https://2img.net/r/ihimizer/g/dedust20096.png/
Pentru primul episod din serie click aici.
Pozele din al 2-lea episod sunt aici:
https://2img.net/r/ihimizer/g/dedust20096.png/
Pentru cei interesati, urmatoare filmare va fi sambata asta (5 martie 2011) de la ora 13.00
Rog seriozitate.... Va astept pe skype
Rog seriozitate.... Va astept pe skype
Vrem sa mai facem inca un episod pt. serial. Cei interesati sa vina pe skype weekend-ul asta. (28 Mai 2011 - 29 Mai 2011).
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum